ΔΗΜΗΤΡΑ
ΦΕΞΗ

Γυναικολόγος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2006 και στη συνέχεια ακολούθησα την ειδικότητα της Μαιευτικής- Γυναικολογίας. Εργάστηκα ως ειδικευόμενη ιατρός στα νοσοκομεία ΕΛΠΙΣ και ΛΑΙΚΟ.

Συνέχισα την ειδικότητα στην Ελβετία (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Γενεύης HUG, Περιφερειακό Νοσοκομείο Νιουσατέλ, HNE) και στο Βέλγιο (στη μεγαλύτερη μαιευτική πανεπιστημιακή κλινική των Βρυξελλών, BRUGMANN).

Ολοκλήρωσα το τελευταίο εξάμηνο της ειδικότητας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ στην Αθήνα και έλαβα κατόπιν εξετάσεων, το 2015, τον Τίτλο της Ειδικότητας Μαιευτική-Χειρουργική Γυναικολογία στην Ελλάδα και στην Ελβετία (FMH).

Η μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης τρεις Μεταπτυχιακούς Τίτλους Σπουδών:

  1. Ενδοκρινολογικές Διαταραχές, Υπογονιμότητα και Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Cochin, PARIS)
  2. Μαιευτική και Γυναικολογική Υπερηχογραφία (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Cochin, PARIS)
  3. Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου-Διάγνωση, Παρακολούθηση και Αντιμετώπιση (ΕΚΠΑ-Π.Γ.Ν ΑΤΤΙΚΟΝ)

Μετά την ολοκλήρωση της ειδικότητας εργάστηκα ως ειδικευμένη μαιευτήρας-γυναικολόγος στην Ελβετία, αρχικά σε Δημόσιο Νοσοκομείο της γαλλόφωνης περιοχής (Payerne, canton VAUD) και στη συνέχεια στο ιδιωτικό κέντρο Nerys (Neuchatel).

Τον τελευταίο χρόνο εργάζομαι στο Γυναικολογικό-Μαιευτικό Κέντρο Veinclinic της Γενεύης ως υπεύθυνη των μαιευτικών περιστατικών και των κυήσεων υψηλού κινδύνου, ενώ διατηρώ και θέση επιμελητή στο νοσοκομείο St-Imier για την πρακτική των χειρουργικών μου επεμβάσεων.

Στο άμεσο μέλλον οργανώνω το ιδιωτικό μου ιατρείο στην Αθήνα με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φροντίδας υγείας στις γυναίκες του τόπου μου, οι οποίες θα με εμπιστευτούν, σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα ενός διαρκώς εξελισσόμενου τομέα όπως είναι αυτός της Μαιευτικής και Γυναικολογίας.