ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η πρώτη σκέψη για να γράψω αυτό το βιβλίο, ήρθε από το μεγάλο ενδιαφέρον τού κόσμου για σωστή εκγύμναση, διατροφή και παρακολούθηση. Δυστυχώς, τα οπτικά ερεθίσματα που δέχομαι καθημερινά στα γυμναστήρια, βλέποντας τους ασκούμενους να γυμνάζονται, δεν είναι τα καλύτερα, καθώς διαπιστώνω άστατο προγραμματισμό, ακατάλληλο και επικίνδυνο ασκησιολόγιο, λάθος τεχνικές ασκήσεων, λάθος μέθοδο και πολλούς τραυματισμούς.

Το συγκεκριμένο βιβλίο αφορά επίσης άτομα που πηγαίνουν στα γυμναστήρια και επιθυμούν να λάβουν γνώση, προκειμένου να εφαρμόσουν έναν σωστό τρόπο εκγύμνασης για αλλαγή τού σώματός τους, χωρίς τραυματισμούς, με καθημερινή βελτίωση. Η προπονητική διαδικασία, τα συστήματα, οι διατροφικές οδηγίες, είναι μερικά από τα στοιχεία που πρόκειται να συναντήσετε διαβάζοντας τα κεφάλαια που θα ακολουθήσουν.

Αν έπρεπε να απαντήσω με μία φράση στην ερώτηση «τι κάνει ξεχωριστό αυτό το βιβλίο;», θα έλεγα ότι δεν παρέχει απλά θεωρητική γνώση, αλλά και την ήδη εφαρμοσμένη γνώση πάνω στο αντικείμενο, μέσω πληθώρας παραδειγμάτων ασκουμένων. Όταν η θεωρία γίνεται πράξη, αλλάζουν πολλά στο χώρο του γυμναστηρίου και, πραγματικά, εκεί βρίσκεται η βάση στη δομή όλου του βιβλίου.

Μέσα από αυτό το βιβλίο θα πάρετε όλες τις προπονητικές γνώσεις που πρέπει να έχει ένας γυμναστής, για να μπορεί να αναλάβει έναν ασκούμενο και να του παρέχει συνεχή βελτίωση. Η πολύτιμη αυτή γνώση που θα αποκτήσετε στο θεωρητικό μέρος, σε συνδυασμό με το αναγκαίο εφαρμοσμένο κομμάτι που θα κάνετε στο χώρο του γυμναστηρίου, θα σας δώσει μία ολοκληρωμένη εξειδίκευση στο επάγγελμα του προσωπικού γυμναστή και θα σας οπλίσει με απόλυτη σιγουριά για τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε. Το βιβλίο αυτό που έχετε στα χέρια σας αποτελεί το έναυσμα για σωστή και έγκυρη προσωπική εκγύμναση. Μην ξεχνάτε ωστόσο ότι η γνώση σας, δεν πρέπει να περιοριστεί εδώ. Κάθε ασκούμενος θα αποτελεί πάντα μία νέα έρευνα για εσάς και μια καινούρια πρόκληση. Η θεωρία βοηθάει στη σωστή καθοδήγηση, όμως στο δικό σας εφαρμοσμένο κομμάτι, αλλάζουν όλα. Όσες περισσότερες γνώσεις αποκτάτε, παράλληλα με την εμπειρία σας, τόσο πιο ολοκληρωμένοι και αξιόπιστοι θα είστε στο επάγγελμα σας.

Το κλειδί λοιπόν για να βελτιώνεστε καθημερινά ως προσωπικοί γυμναστές, τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και σε σωματική διάπλαση, είναι ο συνδυασμός συνεχούς διαβάσματος και προπόνησης.

Παράλληλα με τις προπονητικές γνώσεις που θα λάβετε, θα αναφερθώ και στην εφαρμογή αυτών. Συνεπώς, θα σας δοθεί μία ολοκληρωμένη καθοδήγηση για τον τρόπο που θα αξιοποιήσετε αυτό το βιβλίο, με σκοπό να βγείτε στην αγορά, να αποκτήσετε ασκούμενους και να σημειώσετε εντυπωσιακές αλλαγές, που θα σας κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστικούς.

Ο στόχος μου μέσω του βιβλίου είναι η δημιουργία γυμναστών με έγκυρη γνώση, οι οποίοι θα μπορούν να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα στο χώρο της γυμναστικής. Εύχομαι να έχετε μια λαμπρή σταδιοδρομία.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

ΤΩΡΑ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ