ΣΥΧΝΕΣ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αποκτώ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος με τα συγκεκριμένα σεμινάρια;

Ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κάποιος άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ως γυμναστής-personal trainer είναι η κατοχή Πανεπιστημιακού πτυχίου του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τα συγκεκριμένα σεμινάρια αποτελούν τον απόλυτο οδηγό για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει όλα τα ιδιαίτερα εφόδια που πρέπει να έχει ένα προσωπικός γυμναστής.

Μπορώ να δουλέψω σε γυμναστήριο με τα συγκεκριμένα σεμινάρια;

Σύμφωνα με το νόμο ΜΟΝΟ με Πανεπιστημιακές Σπουδές ΤΕΦΑΑ μπορεί κάποιος να δουλέψει νόμιμα ως γυμναστής. Καμία σχολή 5μηνη κτλ δεν μπορεί να σου δώσει επαγγελματικά δικαιώματα. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε πλήρως.

Μπορώ να παρακολουθήσω ένα ή μερικά από τα σεμινάρια;

Έχει κριθεί απαραίτητη η παρακολούθηση όλων των σεμιναρίων για να έχει ένας γυμναστής ολοκληρωμένες γνώσεις για το personal training και να μπορεί να κατανοήσει και τα υπόλοιπα extra σεμινάρια που θα εμφανιστούν στη συνέχεια. Αποτελούν τη βασική εκπαίδευση προκειμένου να μπορείτε να γυμνάσετε με αποτέλεσμα και ασφάλεια τους αθλούμενούς σας.

Μπορώ να τα παρακολουθήσω άλλη ώρα και μέρα;

Τα σεμινάρια είναι διαδικτυακά και το μάθημα θα βιντεοσκοπείται. Ο συμμετέχων θα μπορεί να τα παρακολουθήσει όποια στιγμή θέλει και κατ’ επανάληψη (on demand). Το σωστό βεβαίως είναι να γίνεται η παρακολούθηση την ίδια μέρα και ώρα, για να υπάρχει διαδραστικότητα.