Project Description

Η διατροφή συνδυαστικά με την προπόνηση

Τίτλος:
«Η διατροφή συνδυαστικά με την προπόνηση»
Τοποθεσία:
DF Personal Training
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 2, (είσοδος όπισθεν του κτιρίου, Θάσου 1)
Γλυφάδα 166 75, Ελλάδα
Ημερομηνία:
4 Νοεμβρίου 2018
Ώρα:
11.00 – 16.00
Συμμετοχή: 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), η θέση εξασφαλίζεται ΜΟΝΟ με προπληρωμή μέσω e-banking ή κατάθεση:
Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού:5146-072862-514
IBAN: GR5001721460005146072862514

Στην τιμή περιλαμβάνεται:

-Η παρακολούθηση του σεμιναρίου

-Παράδοση του υλικού των ομιλιών στα email των συμμετεχόντων

-Lunch break

Η διατροφή συνδυαστικά με την προπόνηση

Ένα από τα πιο όμορφα και επικοικοδομητικά σεμινάρια διατροφολογίας που θα έχετε παρακολουθήσει ποτέ.
✔️Τι ξεχωριστό έχει το συγκεκριμένο σεμινάριο;
Έπειτα από τόσα χρόνια εμπειρίας στο personal training,με πάνω από 500 άτομα εξατομικευμένης παρακολούθησης και έχοντας αδιαμφισβήτητα ορατά αποτελέσματα,θέλω να μοιραστώ τη γνώση μου τόσο με συναδελφούς γυμναστές ,αλλά και με ασκούμενους που επιθυμούν αλλαγή στο σώμα τους.
👉Η ιδιαιτερότητα είναι η εφαρμογή αυτών που έχω σπουδάσει και έχω διδαχθεί από βιβλία,έρευνες ,σεμινάρια και επιστήμονες ,σε άτομα διαφορετικών χαρακτηριστικών ,γενετικών προδιαγραφών,αθλητικών ιστορικών και γενικότερων συνηθειών /τρόπου ζωής.
Η γνώση μέσα από τα βιβλία σε πάει μπροστά,αλλά ο συνδυασμός πράξης και θεωρίας αλλάζει τα δεδομένα ,τον τρόπο σκέψης και το σχεδιασμό που θα κάνεις σε έναν νέο ασκούμενο που έχεις απέναντι σου.Η εφαρμογή όσων έχεις διαβάσει ανοίγει νέους δρόμους γνώσης που έχουν να κάνουν άμεσα με το αποτέλεσμα.Πότε δεν πας by the book ,γιατί απέναντι σου έχεις πάντα ένα ξεχωριστό οργανισμό να αντιμετωπίσεις.( ο καθένας μας είναι μοναδικός)
Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη διεξαγωγή αυτού του σεμιναρίου ,γιατί πραγματικά η γνώση που θα παρέχει είναι πολύτιμη και έχει να κάνει με το εφαρμοσμένο κομμάτι,το αποτέλεσμα,την αλλαγή ενός σώματος.Τα βιβλία μου δώσανε τη γνώση,αλλά οι ασκούμενοι μου με έχουν πάει βήματα μπροστά σε αυτόν τον τομέα.
Δυστυχώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.Επιδιώκω ποιότητα στην αίθουσα ,άτομα που ενδιαφέρονται για το κάτι παραπάνω .Να είστε βέβαιοι πως θα φύγετε έχοντας αποκομίσει πολύ σημαντικά εφόδια τόσο για την καριέρα σας ,όσο και για τον εαυτό σας.
Μαζί μου ο Ιατρός-Διαιτολόγος Ιάκωβος Θεοδοσίου που θα παρουσιάσει τη δική του ενότητα στο σεμινάριο,κάνοντας εισαγωγή σε βασικές γνώσεις και μιλώντας εξειδικευμένα για την κετογονική δίαιτα,την εφαρμογή της και τη χρησιμότητα της.
▶️Θα γίνει ανάλυση σε:
✔️σχεδιασμό διατροφικού πλάνου ανά περίπτωση
✔️ποσότητες μακροδιατροφικών συστατικών
✔️τοποθέτηση γευμάτων
✔️μυική υπερτροφία
✔️παχυσαρκία
✔️ελλιποβαρή άτομα
✔️προσαρμογή διατροφικού πλάνου αναλόγως την πρόοδο
✔️προπόνηση και διατροφή,τι σχέση έχουν και πώς επηρεάζει η προπόνηση το σχεδιασμό διατροφικού πλάνου
✔️πεπτικό σύστημα
✔️συμπληρώματα διατροφής,ρόλος ,τοποθέτηση τους σε ένα πλάνο διατροφής
✔️παραδείγματα σχεδιασμού διατροφικού πλάνου σε συνδυασμό με την προπόνηση, σε άτομα που τους άλλαξα εντυπωσιακά το σώμα -πραγματικές περιπτώσεις
Θα δοθεί βεβαίωση και σημειώσεις του σεμιναρίου.Ωστόσο θα υπάρχουν σημειωματάρια για να κρατάτε ότι θεωρείτε για εσάς σημαντικό.
Το Σεμινάριο θα ξεκινήσει ακριβώς στις 11.00.Θα γίνει διάλειμμα περίπου στις 12.30 (lunch break).Λήξη σεμιναρίου στις 15.30.Θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις και διάλογο.
👉Άτομα διαφορετικών περιπτώσεων,με εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα και καθημερινή διατροφική παρακολούθηση.Πώς έπρεπε να κινηθώ διατροφικά ,αλλά και προπονητικά για το αποτέλεσμα;

ΟΜΙΛΙΕΣ